Over ons

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen voor een voordelige prijs maar ook uitstekende kwaliteit? Welkom op de internet site van Anensa kozijnen!

Door de zoektocht naar kunststof kozijnen voor onze eigen woning hebben we ervaren, dat alle Nederlandse bedrijven voor hun producten ten minsten de dubbele prijs vragen van Poolse bedrijven. Daarom hebben we besloten om een bedrijf te beginnen dat voordelige, kwaliteits - kozijnen uit Polen gaat importeren.

Wij leveren verschillende kozijnen van top kwaliteit die uit een breed scala van profiel-systemen en op maat worden gemaakt in Poolse kozijnenfabrieken tegen de scherpste prijzen! Onze leverancier maakt gebruik van verschillende Duitse profielen. Meer informatie over onze profielen kunt u hier lezen.

Wij importeren rechtstreeks vanaf de fabriek, dus zonder tussenkomst van derden. Wij kunnen de eigen kosten laag houden want wij hebben geen grote showroom op een dure locatie, geen verkooporganisatie, vertegenwoordigers, kantoren, magazijnen, montageteams en uitgebreide personeel die samen een groot aandeel in de verkoopprijs van kozijnen hebben. Hierdoor kunnen wij u een uiterst scherpe prijs aanbieden. Dat kunt u zelf zien op het gedeelte van onze site “Prijs berekenen”.

Anensa kozijnen biedt een verscheidenheid aan kozijnen, voor- en achterdeuren, schuifpuien en verandasystemen.

We zullen erg verheugd zijn u als klant te mogen begroeten.

 

Waarom kunststof kozijnen?


Onze leverancier maakt zijn kunststof kozijnen van verschillende profielen in alle mogelijke afmetingen en verschillende kleuren.

Kunststof kozijnen bieden een groot aantal voordelen. Met name:

1.      Kunststof kozijnen zijn makkelijk te onderhouden. Ze hoeven alleen maar gepoetst te worden.

2.      Lange levensduur en geen houtrot.

3.      Goede isolatie waardoor u bespaart op energiekosten.

4.      Goede geluidsisolatie.

5.      Kunststof kozijnen zijn brandvertragend.

6.      Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk. Tevens is PVC goed recyclebaar.

7.      Kunststof kozijnen zorgen voor meerwaarde van uw huis.

8.      Kunststof kozijnen zijn in veel kleuren beschikbaar, waardoor ze altijd bij uw woning passen. En de kleur blijft goed behouden, verven is niet nodig.

9.      En natuurlijk zeer prijsvriendelijk! Kunststof kozijnen prijzen zijn lager dan houten en aluminium kozijnen prijzen.