Goedkope kunststof kozijnen

 

Wilt u ook al jaren van al dat schilderwerk af?

Kies dan nu voor kunststof kozijnen!

Vindt u ze te duur? Nu niet meer!

Wij bieden top kwaliteit kunststof kozijnen en deuren tegen zeer lage prijzen. Bij ons kunt u de goedkoopste kunststof kozijnen van Nederland kopen. Bijna alle bedrijven zeggen dat ze de goedkoopste kunststof kozijnen aanbieden. Als u contact opneemt en een offerte vraagt dan krijgt u helemaal geen aantrekkelijke prijs. Maar ze blijven aandringen dat dit een echt lage prijs is, en proberen je te overtuigen bij hun de aankoop te doen. We werken niet op deze manier! U kunt zelf op onze site de geschatte prijs berekenen zonder contact met ons op te nemen. Natuurlijk, als u vragen hebt of hulp nodig dan horen we dat graag! Met onze offerte rekenmachine kunt u duidelijk zien dat we echt de goedkoopste kunststof kozijnen en deuren van Nederland aanbieden.

Waarom heeft Anensa kozijnen zo lage prijzen?

Anensa kozijnen importeert kunststof kozijnen rechtstreeks vanaf de fabriek uit Polen, dus zonder tussenkomst van derden. Wij kunnen de eigen kosten laag houden want wij hebben geen showroom, geen verkooporganisatie, vertegenwoordigers, kantoren, magazijnen, montageteams en uitgebreide personeel die samen een groot aandeel in de verkoopprijs van kozijnen hebben.

Dan komt een logische vraag aan: hoe kan ik dan mijn kunststof kozijnen plaatsen als Anensa kozijnen geen montage team heeft? Daarvoor bestaand twee oplossingen: DHZ (doe het zelf) of de montage van het raam of de deur door een professional laten uitvoeren. We helpen u graag bij allebei die mogelijkheden. Op onze site staat informatie over hoe u zelf ramen en deuren kunt plaatsen. Als u dat te moeilijk vindt dan kunnen we u adviseren bij wie u de montage kunt laten doen.

U kunt ook via kluswebsite.nl zelf een goedkoop bedrijf/klusman vinden.